Acties

De JOC houdt gedurende het jaar diverse acties om geld in te zamelen voor het project waar we tijdens de werkvakantie, in de zomer, gaan werken. Elk jaar zijn er in ieder geval drie terugkomende acties.

Sinterklaas

Elk jaar helpen wij Sinterklaas een handje en verhuren we Sinterklaas met twee zwarte Pieten. Sinterklaas en zijn Pieten gaan 15/ 30/ 45 minuten langs bij verschillende gezinnen. Vaak zijn de Pieten een beetje ondeugend, maar dat vinden de kinderen juist leuk! Het is voor ons een grote en leuke actie waarmee we veel geld voor de werkvakantie ophalen.

 

 

Bollen en stollen

Met Kerst en Oud & Nieuw kunnen mensen kerststollen, oliebollen en appelbeignets bij ons bestellen. U kunt uw bestelling zelf ophalen, maar we bieden ook een bezorgservice aan!
De stollen worden net voor de kerstdagen thuisbezorgd. U kunt ze zelfs laten bezorgen bij een vriend of vriendin als cadeau!
Ook de oliebollen en appelbeignets kunnen worden thuisbezorgd. Dit gebeurt vlak voor Oud & Nieuw.

Koningsdag

Elk jaar is Koningsdag een mooie gelegenheid om spullen te verkopen en naamsbekendheid te krijgen. Enkele weken van tevoren wordt aan mensen gevraagd om nog bruikbare tweedehands spullen te doneren aan de JOC. Dit levert jaarlijks veel moois en bruikbaars op. Op Koningsdag zelf staan we ’s ochtends vroeg de kraam in te richten en te versieren. We hebben een vaste kraam die u kunt vinden voor Juwelier Veerman.
Naast het verkopen van spullen vindt er ook een loterij plaats, waar mensen door middel van het trekken van loten prijzen kunnen winnen.
Aan het eind van de dag wordt er gekeken welke spullen er nog over zijn. Dingen die nog in goede staat zijn, worden naar de kringloopwinkel gebracht en anders gaat het naar de vuilnisbelt.
Deze actie levert jaarlijks een mooi bedrag op dat we goed kunnen gebruiken voor de werkvakantie!